PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1992 | 19[150] |

Tytuł artykułu

Wpływ taniny i mieszaniny taniny z fosforanem trisodowym na rozpuszczalność białek, uwalnianie się aldehydu mrówkowego oraz właściwości fizyczne farszów z dorszy bałtyckich w zamrażalniczym utrwalaniu

Warianty tytułu

EN
Effect of tanine and tanine-trisodium phosphate mixture on protein solubility, formaldehyde content and physical properties of Baltic cod minces during frozen storage

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

Opis fizyczny

s.93-100,wykr.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Technologii Zabezpieczenia Surowców Rybnych, Akademia Rolnicza, ul.Kazimierza Królewicza 4, 71-550 Szczecin
autor
  • Katedra Technologii Zabezpieczenia Surowców Rybnych, Akademia Rolnicza, ul.Kazimierza Królewicza 4, 71-550 Szczecin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-f4ab61a8-ced5-4479-825a-4681e1c75046
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.