Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
1965
|
11
|
Tytuł artykułu
Analiza bakteryjnych zakażeń zarodowych drożdży piwowarskich. II. Charakterystyka najczęściej występujących rodzajów bakterii
Autorzy
Zalicka B.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Zarazhenie zarodnymi bakterijami pivnykh drozhzhejj. II. Kharakteristika naibolee chasto vstrechajushhikhsja vidov bakterijj
EN
The estimation of bacterial contamination of brewers yeast. II. Description of most frequently occurring strains of bacteria
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
Rocznik
1965
Tom
11
Opis fizyczny
s.175-190,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zalicka B.
Katedra Mikrobiologii Technicznej, Politechnika Łódzka, Łódź
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f454cead-3491-4d9d-a3fe-17207e268069
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.