PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1965 | 11 |

Tytuł artykułu

Analiza bakteryjnych zakażeń zarodowych drożdży piwowarskich. II. Charakterystyka najczęściej występujących rodzajów bakterii

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Zarazhenie zarodnymi bakterijami pivnykh drozhzhejj. II. Kharakteristika naibolee chasto vstrechajushhikhsja vidov bakterijj
EN
The estimation of bacterial contamination of brewers yeast. II. Description of most frequently occurring strains of bacteria

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

11

Opis fizyczny

s.175-190,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Mikrobiologii Technicznej, Politechnika Łódzka, Łódź

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-f454cead-3491-4d9d-a3fe-17207e268069
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.