PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1981 | 16(219) |
Tytuł artykułu

Badania nad humanizacją tuszczowej frakcji proszku mlecznego i odżywek dla dzieci. III Zmiany w tłuszczowej frakcji mleka w proszku w zależności od sposobu jego humanizacji

Autorzy
Warianty tytułu
RU
Issledovaniya po gumanizatsii zhirnoy fraktsii sukhogo moloka i detskogo pitaniya. III Izmeneniya v zhirovoy fraktsii sukhogo moloka v zavisimosti ot sposoba yego gumanizatsii
EN
Studies on the humanization of fat fraction of milk powder and children's food. III Changes in fat fraction of milk powder to method of humanization
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Numer
Opis fizyczny
s.121-136,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f2f82cba-9f0c-48a4-90a7-66638c8fb850
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.