PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1981 | 16(219) |

Tytuł artykułu

Badania nad humanizacją tuszczowej frakcji proszku mlecznego i odżywek dla dzieci. III Zmiany w tłuszczowej frakcji mleka w proszku w zależności od sposobu jego humanizacji

Autorzy

Warianty tytułu

RU
Issledovaniya po gumanizatsii zhirnoy fraktsii sukhogo moloka i detskogo pitaniya. III Izmeneniya v zhirovoy fraktsii sukhogo moloka v zavisimosti ot sposoba yego gumanizatsii
EN
Studies on the humanization of fat fraction of milk powder and children's food. III Changes in fat fraction of milk powder to method of humanization

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

Opis fizyczny

s.121-136,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-f2f82cba-9f0c-48a4-90a7-66638c8fb850
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.