PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 23 | 5 |

Tytuł artykułu

Właściwości transglutaminazy i jej rola w piekarstwie

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Properties of transglutaminase and its role in bakery industry

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

23

Numer

5

Opis fizyczny

s.9-17,rys.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Technologii Fermentacji, Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Politechnika Łódzka, ul.Wólczańska 171/173, 90-924 Łódź
autor
  • Zakład Technologii Fermentacji, Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Politechnika Łódzka, ul.Wólczańska 171/173, 90-924 Łódź

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-f2593a5c-afbc-45e5-aedc-84faca9f9bdd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.