Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Medycyna Weterynaryjna
1988
|
44
|
02
|
Tytuł artykułu
Prawda i mity o tzw. naturalnym odżywianiu człowieka
Autorzy
Prost E.
Warianty tytułu
EN
ruth and myths about so called natural human nutrition
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Medycyna Weterynaryjna
Rocznik
1988
Tom
44
Numer
02
Opis fizyczny
s.67-71,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Prost E.
Instytut Higieny Żywności Zwierzecego Pochodzenia, Wydział Weterynaryjny, Akademia Rolnicza w Lublinie, ul. Akademicka 12, 20-033 Lublin
Bibliografia
1. Augusta J.: Człowiek kopalny. PZWS, Warszawa 1966.
2. Berger S.: Przem. spoż. 32, 125, 1978.
3. Bower В.: Sci. News 127, 155, 1985.
4. Dietary Goals for the United States: US Goverment Printing Office, Washington, 1977.
5. Eaton S. B., Konner M.: New England J. Med. 312, 183, 1985.
6. Kolbe E.: Milch, Fleisch, Eier — warum, woher, wie? VEB Deutscher Landwirtschaft Verlag, Berlin, 1976.
7. Koller R.: Salz, Rauch und Fleisch. Bergland-Buch, Salzburg, 1941.
8. Lang K.: Biochemie der Ernährung. Steinkopff Verlag, Darmstadt, 1974.
9. Niesturch M. F.: Pochodzenie człowieka. PWN, Warszawa, 1974.
10. Spinar Z. V.: Leben in der Urzeit. Artia, Praha, 1975.
11. Yudkin J.: The meat-eating habit in man. Easter School in Agric. Sci., Butterworths, 1975.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-f18e8637-5e90-4c92-9fc6-75c0bc83a400
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.