PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 3 |

Tytuł artykułu

Potential use of dried fruit pomaces to create sensory properties and antioxidant activity of fruit teas

Warianty tytułu

PL
Wykorzystanie wytłokowych suszy owocowych w kształtowaniu jakości organoleptycznej i właściwości przeciwutleniających herbatek owocowych

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Numer

3

Opis fizyczny

p.77-84,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Food Commodity Science, Faculty of Commodity Science, Poznan University of Economics, al. Niepodleglosci 10, 61-875 Poznan, Poland
autor
  • Department of Food Commodity Science, Faculty of Commodity Science, Poznan University of Economics, al. Niepodleglosci 10, 61-875 Poznan, Poland
autor
  • Department of Food Commodity Science, Faculty of Commodity Science, Poznan University of Economics, al. Niepodleglosci 10, 61-875 Poznan, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-edab58f3-6039-49b5-8d10-5965bdbd2655
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.