Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
2014
|
3
|
Tytuł artykułu
Potential use of dried fruit pomaces to create sensory properties and antioxidant activity of fruit teas
Autorzy
Pacholek B.
,
Krawczyk K.
,
Zak E.
Warianty tytułu
PL
Wykorzystanie wytłokowych suszy owocowych w kształtowaniu jakości organoleptycznej i właściwości przeciwutleniających herbatek owocowych
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
fruit tea
dried fruit
fruit pomace
sensory property
antioxidant activity
free radical
natural antioxidant
FRAP method
DPPH method
phenolic compound
organoleptic property
modern consumer
Wydawca
-
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
Rocznik
2014
Numer
3
Opis fizyczny
p.77-84,fig.,ref.
Twórcy
autor
Pacholek B.
Department of Food Commodity Science, Faculty of Commodity Science, Poznan University of Economics, al. Niepodleglosci 10, 61-875 Poznan, Poland
autor
Krawczyk K.
Department of Food Commodity Science, Faculty of Commodity Science, Poznan University of Economics, al. Niepodleglosci 10, 61-875 Poznan, Poland
autor
Zak E.
Department of Food Commodity Science, Faculty of Commodity Science, Poznan University of Economics, al. Niepodleglosci 10, 61-875 Poznan, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-edab58f3-6039-49b5-8d10-5965bdbd2655
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.