PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2001 | 38 |

Tytuł artykułu

Wpływ dodatku hydrolizatu białek wieprzowych Pork Stock na właściwości fizykochemiczne i sensoryczne modelowej konserwy mięsnej

Autorzy

Warianty tytułu

EN
The effect of pork protein hydrolysate Pork Stock on physico-chemical and sensory properties of model preserved meat products

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

38

Opis fizyczny

s.71-80,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Dział Przetwórstwa Mięsa, Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, ul.Jubilerska 4, 02-532 Warszawa
autor

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-eb05c904-fe29-40a5-87aa-b5a939b0ee68
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.