Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
2001
|
38
|
Tytuł artykułu
Wpływ dodatku hydrolizatu białek wieprzowych Pork Stock na właściwości fizykochemiczne i sensoryczne modelowej konserwy mięsnej
Autorzy
Makala H.
,
Dolata W.
Warianty tytułu
EN
The effect of pork protein hydrolysate Pork Stock on physico-chemical and sensory properties of model preserved meat products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2001
Tom
38
Opis fizyczny
s.71-80,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Makala H.
Dział Przetwórstwa Mięsa, Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, ul.Jubilerska 4, 02-532 Warszawa
autor
Dolata W.
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-eb05c904-fe29-40a5-87aa-b5a939b0ee68
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.