PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2019 | 596 |

Tytuł artykułu

Quality of traditional dry-cured loin from rustic and commercial pig breeds

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

PL
Jakość tradycyjnych polędwic surowych dojrzewających wyprodukowanych z rodzimych i komercyjnych ras świń

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

596

Opis fizyczny

p.55-66,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Faculty of Human Nutrition and Consumer Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
  • Faculty of Human Nutrition and Consumer Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
  • Faculty of Human Nutrition and Consumer Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
  • Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
  • Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
  • Faculty of Human Nutrition and Consumer Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-e6e40564-d250-405c-be61-53f9f056d1f9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.