Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
2019
|
596
|
Tytuł artykułu
Quality of traditional dry-cured loin from rustic and commercial pig breeds
Autorzy
Smagowska E.
,
Jaworska D.
,
Przybylski W.
,
Wolosiak R.
,
Derewiaka D.
,
Nowicka K.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Jakość tradycyjnych polędwic surowych dojrzewających wyprodukowanych z rodzimych i komercyjnych ras świń
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
loin
dry cured loin
chemical composition
cholesterol
tocopherol content
trace element
fatty acid composition
physical parameter
sensory quality
pig breed
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Rocznik
2019
Tom
596
Opis fizyczny
p.55-66,fig.,ref.
Twórcy
autor
Smagowska E.
Faculty of Human Nutrition and Consumer Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
Jaworska D.
Faculty of Human Nutrition and Consumer Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
Przybylski W.
Faculty of Human Nutrition and Consumer Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
Wolosiak R.
Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
Derewiaka D.
Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
autor
Nowicka K.
Faculty of Human Nutrition and Consumer Sciences, Warsaw University of Life Sciences - SGGW, Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.22630/ZPPNR.2019.596.6
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e6e40564-d250-405c-be61-53f9f056d1f9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.