PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2020 | 29 | 1 |

Tytuł artykułu

Effects of pre-cooking with acetic acid and citric acid on residual arsenic content in rice

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

29

Numer

1

Opis fizyczny

p.553-559,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Food Industries, Islamic Azad University, Tehran, Iran
  • Faculty of Veterinary Medicine, Kazerun Branch, Department of Food Hygiene, Islamic Azad University, Kazerun, Iran
autor
  • Food and Drug Control Laboratories, Food and Drug Deputy, Ministry of Health and Medical Education, Tehran, Iran
autor
  • Department of Food Industries, Islamic Azad University, Tehran, Iran
autor
  • Department of Food Industries, Islamic Azad University, Tehran, Iran

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-e587e891-b63f-4105-b5b0-faeabe8d7ac5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.