Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Environmental Studies
2020
|
29
|
1
|
Tytuł artykułu
Effects of pre-cooking with acetic acid and citric acid on residual arsenic content in rice
Autorzy
Behrouzi R.
,
Marhamatizadeh M.H.
,
Shoeibi S.
,
Razavilar V.
,
Rastegar H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Environmental Studies
Rocznik
2020
Tom
29
Numer
1
Opis fizyczny
p.553-559,ref.
Twórcy
autor
Behrouzi R.
Department of Food Industries, Islamic Azad University, Tehran, Iran
autor
Marhamatizadeh M.H.
Faculty of Veterinary Medicine, Kazerun Branch, Department of Food Hygiene, Islamic Azad University, Kazerun, Iran
autor
Shoeibi S.
Food and Drug Control Laboratories, Food and Drug Deputy, Ministry of Health and Medical Education, Tehran, Iran
autor
Razavilar V.
Department of Food Industries, Islamic Azad University, Tehran, Iran
autor
Rastegar H.
Department of Food Industries, Islamic Azad University, Tehran, Iran
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.15244/pjoes/90026
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-e587e891-b63f-4105-b5b0-faeabe8d7ac5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.