Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2017
|
06
|
Tytuł artykułu
Chemiczne aspekty higieny żywności - cz.22. Chloropropanole, chloropropanodiole i ich estry - nowo rozpoznane chemiczne zanieczyszczenia procesowe żywności
Autorzy
Smoczynski S.S.
Warianty tytułu
EN
Chemical aspects of food hygiene - part 22. Chloropropanols, chloropropandiols and their esters - recently identified food process induced chemical contaminants
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
przetwory mleczne
zanieczyszczenia zywnosci
zanieczyszczenia chemiczne
procesy produkcyjne
higiena zywnosci
bezpieczenstwo zywnosci
chloropropanodiole
chloropropanole
estry
sklad chemiczny
wlasciwosci fizykochemiczne
wlasciwosci toksykologiczne
chloroestry
3-monochloropropan-1,2-diolu
regulacja prawna
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2017
Numer
06
Opis fizyczny
s.25-30,rys.,tab.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Smoczynski S.S.
Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-de223c3e-e3f6-4cb6-99d0-ee2035a2567c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.