PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2017 | 06 |

Tytuł artykułu

Chemiczne aspekty higieny żywności - cz.22. Chloropropanole, chloropropanodiole i ich estry - nowo rozpoznane chemiczne zanieczyszczenia procesowe żywności

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Chemical aspects of food hygiene - part 22. Chloropropanols, chloropropandiols and their esters - recently identified food process induced chemical contaminants

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

06

Opis fizyczny

s.25-30,rys.,tab.,fot.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-de223c3e-e3f6-4cb6-99d0-ee2035a2567c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.