PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 14 | 1-2 |

Tytuł artykułu

Microbiological activity of salts of coumaric and cinnamic acids against Escherichia coli O157:H7 and Staphylococcus aureus in vitro

Warianty tytułu

PL
Aktywność mikrobiologiczna soli kwasu kumarowego i cynamonowego w stosunku do Escherichia coli O157:H7 i Staphylococcus aureus in vitro

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

14

Numer

1-2

Opis fizyczny

p.165-171,fig.,ref.

Twórcy

  • Food Technology and Nutrition Institute, The State College of Computer Science and Business Administration in Lomza, Akademicka 14, 18-400 Lomza, Poland
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-dc7a2f20-27c7-4eae-9515-5bd35e2e3e4e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.