Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Advances in Agricultural Sciences
2011
|
14
|
1-2
|
Tytuł artykułu
Microbiological activity of salts of coumaric and cinnamic acids against Escherichia coli O157:H7 and Staphylococcus aureus in vitro
Autorzy
Stachelska M. A.
,
Jakubczak A.
Warianty tytułu
PL
Aktywność mikrobiologiczna soli kwasu kumarowego i cynamonowego w stosunku do Escherichia coli O157:H7 i Staphylococcus aureus in vitro
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
microbial activity
coumaric acid
cinnamic acid
Escherichia coli
Staphylococcus aureus
phenolic acid
antimicrobial activity
microorganism
safe food
Wydawca
-
Czasopismo
Advances in Agricultural Sciences
Rocznik
2011
Tom
14
Numer
1-2
Opis fizyczny
p.165-171,fig.,ref.
Twórcy
autor
Stachelska M. A.
Food Technology and Nutrition Institute, The State College of Computer Science and Business Administration in Lomza, Akademicka 14, 18-400 Lomza, Poland
autor
Jakubczak A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-dc7a2f20-27c7-4eae-9515-5bd35e2e3e4e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.