PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2020 | 64 | 6 |

Tytuł artykułu

Mąka sorgo - jej właściwości i skład

Warianty tytułu

EN
Sorghum flour - its properties and composition

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

64

Numer

6

Opis fizyczny

s.18-19,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Agroinżynierii, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, Szczecin
autor
  • Katedra Agroinżynierii, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, Szczecin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-dc5f8dce-0c67-4d09-aee5-5c6d7b1e74c2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.