Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2020
|
64
|
6
|
Tytuł artykułu
Mąka sorgo - jej właściwości i skład
Autorzy
Sobolewska M.
,
Bury M.
Warianty tytułu
EN
Sorghum flour - its properties and composition
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2020
Tom
64
Numer
6
Opis fizyczny
s.18-19,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Sobolewska M.
Katedra Agroinżynierii, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, Szczecin
autor
Bury M.
Katedra Agroinżynierii, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, Szczecin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-dc5f8dce-0c67-4d09-aee5-5c6d7b1e74c2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.