Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2005
|
40
|
06
|
Tytuł artykułu
Wpływ przechowywania na kształtowanie się właściwości jakościowych i ilościowych oraz zawartości nitrozoamin w polędwicach wieprzowych
Autorzy
Rywotycki R.
Warianty tytułu
EN
The effect of storage on changes of qualitative and quantitative properties and nitrosamine concentrations in pork hams
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
mieso wieprzowe
poledwica wieprzowa
cechy jakosciowe
cechy ilosciowe
nitrozoaminy
zawartosc nitrozoamin
przechowywanie
mrozenie
trwalosc przechowalnicza
czas przechowywania
parametry technologiczne
zmiany oksydacyjne
zmiany hydrolityczne
cechy konsumpcyjne
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2005
Tom
40
Numer
06
Opis fizyczny
s.42-47,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Rywotycki R.
Katedra Mikrobiologii, Akademia Rolnicza, Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-dac3be5f-b6c7-4d1d-89bd-0a33e66c8ea3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.