PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1978 | 29 | 1 |

Tytuł artykułu

Wartość odżywcza białka i tłuszczu serów gouda i tylżycki

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
The nutritional value of protein and fat in the Gouda and Tilsit cheeses

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

29

Numer

1

Opis fizyczny

s.9-13,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Technologii Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie
  • Zakład Technologii, Instytut Przemysłu Mleczarskiego w Warszawie
  • Zakład Technologii Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie
  • Zakład Technologii, Instytut Przemysłu Mleczarskiego w Warszawie
autor
  • Zakład Technologii Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie
  • Zakład Technologii, Instytut Przemysłu Mleczarskiego w Warszawie
autor
  • Zakład Technologii Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie
  • Zakład Technologii, Instytut Przemysłu Mleczarskiego w Warszawie

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-d79654c4-1065-4a41-a88e-45e3c4146775
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.