Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1978
|
29
|
1
|
Tytuł artykułu
Wartość odżywcza białka i tłuszczu serów gouda i tylżycki
Autorzy
Korolczuk J.
,
Cieslakowa D.
,
Szkilladz W.
,
Luczynska A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
The nutritional value of protein and fat in the Gouda and Tilsit cheeses
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
sery
ser gouda
ser tylzycki
wartosc odzywcza
zawartosc bialka
zawartosc tluszczu
oznaczanie zawartosci
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1978
Tom
29
Numer
1
Opis fizyczny
s.9-13,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Korolczuk J.
Zakład Technologii Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie
Zakład Technologii, Instytut Przemysłu Mleczarskiego w Warszawie
autor
Cieslakowa D.
Zakład Technologii Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie
Zakład Technologii, Instytut Przemysłu Mleczarskiego w Warszawie
autor
Szkilladz W.
Zakład Technologii Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie
Zakład Technologii, Instytut Przemysłu Mleczarskiego w Warszawie
autor
Luczynska A.
Zakład Technologii Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie
Zakład Technologii, Instytut Przemysłu Mleczarskiego w Warszawie
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d79654c4-1065-4a41-a88e-45e3c4146775
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.