PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2019 | 33 | 2 |

Tytuł artykułu

Freeze-dried elderberry and chokeberry as natural colorants for gluten-free wafer sheets

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

33

Numer

2

Opis fizyczny

p.217-225,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Food Engineering and Machines, University of Life Sciences in Lublin, Gleboka 28, 20-612 Lublin, Poland
autor
  • Department of Food Engineering and Machines, University of Life Sciences in Lublin, Gleboka 28, 20-612 Lublin, Poland
autor
  • Department of Thermal Technology and Food Process Engineering, University of Life Sciences in Lublin, Gleboka 31, 20-612 Lublin, Poland
autor
  • Department of Thermal Technology and Food Process Engineering, University of Life Sciences in Lublin, Gleboka 31, 20-612 Lublin, Poland
  • Division of Cereal Technology, Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences, Nowoursynowska 159C, 02-786 Warsaw, Poland
autor
  • Department of Food Engineering and Machines, University of Life Sciences in Lublin, Gleboka 28, 20-612 Lublin, Poland
autor
  • Department of Food Engineering and Machines, University of Life Sciences in Lublin, Gleboka 28, 20-612 Lublin, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-d6a16e4d-28d3-4904-a587-709e96693cc0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.