Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
International Agrophysics
2019
|
33
|
2
|
Tytuł artykułu
Freeze-dried elderberry and chokeberry as natural colorants for gluten-free wafer sheets
Autorzy
Rozylo R.
,
Wojcik M.
,
Dziki D.
,
Biernacka B.
,
Cacak-Pietrzak G.
,
Gawlowski S.
,
Zdybel A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
International Agrophysics
Rocznik
2019
Tom
33
Numer
2
Opis fizyczny
p.217-225,fig.,ref.
Twórcy
autor
Rozylo R.
Department of Food Engineering and Machines, University of Life Sciences in Lublin, Gleboka 28, 20-612 Lublin, Poland
autor
Wojcik M.
Department of Food Engineering and Machines, University of Life Sciences in Lublin, Gleboka 28, 20-612 Lublin, Poland
autor
Dziki D.
Department of Thermal Technology and Food Process Engineering, University of Life Sciences in Lublin, Gleboka 31, 20-612 Lublin, Poland
autor
Biernacka B.
Department of Thermal Technology and Food Process Engineering, University of Life Sciences in Lublin, Gleboka 31, 20-612 Lublin, Poland
autor
Cacak-Pietrzak G.
Division of Cereal Technology, Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences, Nowoursynowska 159C, 02-786 Warsaw, Poland
autor
Gawlowski S.
Department of Food Engineering and Machines, University of Life Sciences in Lublin, Gleboka 28, 20-612 Lublin, Poland
autor
Zdybel A.
Department of Food Engineering and Machines, University of Life Sciences in Lublin, Gleboka 28, 20-612 Lublin, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.31545/intagr/109422
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-d6a16e4d-28d3-4904-a587-709e96693cc0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.