PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1972 | 126 |
Tytuł artykułu

Porównanie szybkości wchłaniania aminokwasów uzupełniających gluten i zeinę z tempem trawienia i wchłaniania tych białek w przewodzie pokarmowym szczura

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Efficiency of utilization in the rat of free amino acids given as supplements to zein and wheat wheat gluten
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
126
Opis fizyczny
s.163-170,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
  • Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt – Polska Akademia Nauk, Jabłonna koło Warszawy
  • Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt – Polska Akademia Nauk, Jabłonna koło Warszawy
autor
  • Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt – Polska Akademia Nauk, Jabłonna koło Warszawy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-cd3054c3-5ad0-4975-ba30-5633c22d9c00
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.