Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
1972
|
126
|
Tytuł artykułu
Porównanie szybkości wchłaniania aminokwasów uzupełniających gluten i zeinę z tempem trawienia i wchłaniania tych białek w przewodzie pokarmowym szczura
Autorzy
Buraczewska L.
,
Buraczewski S.
,
Raczynski G.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Efficiency of utilization in the rat of free amino acids given as supplements to zein and wheat wheat gluten
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
aminokwasy
gluten
trawienie
bialka
przewod pokarmowy
szczury
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Rocznik
1972
Tom
126
Opis fizyczny
s.163-170,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Buraczewska L.
Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt – Polska Akademia Nauk, Jabłonna koło Warszawy
autor
Buraczewski S.
Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt – Polska Akademia Nauk, Jabłonna koło Warszawy
autor
Raczynski G.
Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt – Polska Akademia Nauk, Jabłonna koło Warszawy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-cd3054c3-5ad0-4975-ba30-5633c22d9c00
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.