PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1974 | 25 | 3 |
Tytuł artykułu

Zawartość azotanów i azotynów w serach

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Nitrites and nitrates in cheese
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
25
Numer
3
Opis fizyczny
s.295-302,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ca94dd9e-4e60-47f3-abf9-83c1b983a99d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.