PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1974 | 25 | 3 |

Tytuł artykułu

Zawartość azotanów i azotynów w serach

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Nitrites and nitrates in cheese

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

25

Numer

3

Opis fizyczny

s.295-302,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-ca94dd9e-4e60-47f3-abf9-83c1b983a99d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.