PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 18 | 4 |

Tytuł artykułu

Quality changes of sardine fillets marinated with vinegar, grapefruit and pomegranate marinades

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

18

Numer

4

Opis fizyczny

http://www.ejpau.media.pl.ebscohan369.han.up.poznan.pl/volume18/issue4/art-09.html

Twórcy

  • Ege University, Engineering Faculty, Food Engineering Department, 35100 Bornova, Izmir, Turkey
autor
  • Izmir Institute of Technology, Engineering Faculty, Food Engineering Department, Izmir, Turkey
autor
  • Ege University, Engineering Faculty, Food Engineering Department, 35100 Bornova, Izmir, Turkey
  • Ege University, Engineering Faculty, Food Engineering Department, 35100 Bornova, Izmir, Turkey
  • Ege University, Engineering Faculty, Food Engineering Department, 35100 Bornova, Izmir, Turkey

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-ca07dc18-40e6-48bc-b90a-abb99a6fa697
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.