Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
2015
|
18
|
4
|
Tytuł artykułu
Quality changes of sardine fillets marinated with vinegar, grapefruit and pomegranate marinades
Autorzy
Serdaroglu M.
,
Baris P.
,
Urgu M.
,
Doostifard E.
,
Yildiz-Turp G.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
sardine
Sardina pilchardus
fillet
marinate
vinegar
grapefruit juice
pomegranate
quality change
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2015
Tom
18
Numer
4
Opis fizyczny
http://www.ejpau.media.pl.ebscohan369.han.up.poznan.pl/volume18/issue4/art-09.html
Twórcy
autor
Serdaroglu M.
Ege University, Engineering Faculty, Food Engineering Department, 35100 Bornova, Izmir, Turkey
autor
Baris P.
Izmir Institute of Technology, Engineering Faculty, Food Engineering Department, Izmir, Turkey
autor
Urgu M.
Ege University, Engineering Faculty, Food Engineering Department, 35100 Bornova, Izmir, Turkey
autor
Doostifard E.
Ege University, Engineering Faculty, Food Engineering Department, 35100 Bornova, Izmir, Turkey
autor
Yildiz-Turp G.
Ege University, Engineering Faculty, Food Engineering Department, 35100 Bornova, Izmir, Turkey
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ca07dc18-40e6-48bc-b90a-abb99a6fa697
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.