PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 57 | 02 |
Tytuł artykułu

Systemy zapewnienia jakości pieczywa

Warianty tytułu
EN
Safety and quality of bread healthy
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Wydawca
-
Rocznik
Tom
57
Numer
02
Opis fizyczny
s.13-14,rys.,tab.
Twórcy
autor
  • Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego w Poznaniu, Poznań
autor
  • Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego, Politechnika Koszalińska, Koszalin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c751babf-9f9b-4065-8fdb-1cfc2d9a6c85
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.