PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 57 | 02 |

Tytuł artykułu

Systemy zapewnienia jakości pieczywa

Warianty tytułu

EN
Safety and quality of bread healthy

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

57

Numer

02

Opis fizyczny

s.13-14,rys.,tab.

Twórcy

autor
  • Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego w Poznaniu, Poznań
autor
  • Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego, Politechnika Koszalińska, Koszalin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-c751babf-9f9b-4065-8fdb-1cfc2d9a6c85
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.