Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2013
|
57
|
02
|
Tytuł artykułu
Systemy zapewnienia jakości pieczywa
Autorzy
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
Warianty tytułu
EN
Safety and quality of bread healthy
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
piekarstwo
procesy produkcyjne
systemy jakosci
pieczywo
jakosc
zapewnienie jakosci
dobra praktyka higieniczna
dobra praktyka produkcyjna
system HACCP
system TQM
system QACP
wdrozenia do praktyki
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2013
Tom
57
Numer
02
Opis fizyczny
s.13-14,rys.,tab.
Twórcy
autor
Borowy T.
Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego w Poznaniu, Poznań
autor
Kubiak M. S.
Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego, Politechnika Koszalińska, Koszalin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c751babf-9f9b-4065-8fdb-1cfc2d9a6c85
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.