PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1973 | 02(108) |
Tytuł artykułu

Ilościowe i jakościowe zmiany mikroflory solanek do peklowania szynek

Warianty tytułu
RU
Kolichestvennye i kachestvennye izmenenija mikroflory soljanykh rastvorov prednaznachennykh dlja zasolki vetchin
EN
The quantitative and qualitative changes in microflora in the brines used to hams pickling
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Rocznik
Numer
Opis fizyczny
s.49-59,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c50cb45b-da1e-4a36-b482-38b24671fcad
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.