Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Kukurydza
2013
|
2
|
Tytuł artykułu
Masa smaku z nixtamalizacji
Autorzy
Gulewicz P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
historia
Ameryka Polnocna
Meksyk
Aztekowie
kuchnia meksykanska
tradycje kulinarne
zwyczaje zywieniowe
kukurydza
ziarno
maka kukurydziana
ciasto
nixtamalizacja
potrawy tradycyjne
tortilla
tortilla kukurydziana
tortilla meksykanska
potrawa enchilada
potrawa fajitas
napoj atole
produkcja zywnosci
produkty kukurydziane
surowce spozywcze
technologia zywnosci
wlasciwosci technologiczne
wlasciwosci reologiczne
wartosc pokarmowa
gotowanie
przyrzadzanie posilkow
Wydawca
-
Czasopismo
Kukurydza
Rocznik
2013
Numer
2
Opis fizyczny
s.55-56,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Gulewicz P.
Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy, Bydgoszcz
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c17d6a63-3a23-49b4-bc40-b0e413d481dd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.