PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2019 | 3 |

Tytuł artykułu

Dziedzictwo kulinarne Dolnego Śląska i jego wykorzystanie w turystyce

Warianty tytułu

EN
Culinary heritage of Lower Silesia and its use in tourism

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

3

Opis fizyczny

s.48-58,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Polskie Stowarzyszenie Turystyki Kulinarnej, Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie, Warszawa
autor
  • Polskie Stowarzyszenie Turystyki Kulinarnej, Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-c0a1d1fe-867a-4e04-bd30-fdf7e30f0a2b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.