Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zagadnienia Doradztwa Rolniczego
2019
|
3
|
Tytuł artykułu
Dziedzictwo kulinarne Dolnego Śląska i jego wykorzystanie w turystyce
Autorzy
Wozniczko M.
,
Orlowski D.
Warianty tytułu
EN
Culinary heritage of Lower Silesia and its use in tourism
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
Dolny Slask
dziedzictwo kulturowe
dziedzictwo kulinarne
turystyka
rozwoj
promowanie
wydarzenia kulinarne
Wydawca
-
Czasopismo
Zagadnienia Doradztwa Rolniczego
Rocznik
2019
Numer
3
Opis fizyczny
s.48-58,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wozniczko M.
Polskie Stowarzyszenie Turystyki Kulinarnej, Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie, Warszawa
autor
Orlowski D.
Polskie Stowarzyszenie Turystyki Kulinarnej, Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c0a1d1fe-867a-4e04-bd30-fdf7e30f0a2b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.