PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1985 | 12 | 2 |

Tytuł artykułu

Ocena wartości odżywczej trzech podstawowych posiłków młodzieży akademickiej. Cz.I. Wartość energetyczna, białka, tłuszcze i cukrowce

Warianty tytułu

RU
Ocenka pitatel'nojj cennosti trekh osnovnykh pish studencheskojj molodezhi. I chast'. Ehnergeticheskaja cennost', belki, zhiry i sakharidy
EN
The nutritional value of three main meals of university students. Part I. Values of energy, protein, fat and saccharides

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

12

Numer

2

Opis fizyczny

s.104-110,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Poznaniu, Poznań
autor
  • Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Poznaniu, Poznań

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-c01ffba5-5ca0-47f0-9681-2f4eddf076ec
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.