Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Warsaw Agricultural University. Food Technology and Nutrition
1987
|
17
|
Tytuł artykułu
Effect of osmotic dehydration on the physico-chemical properties of dried apples
Autorzy
Lenart A.
,
Lewicki P.P.
,
Mlynarczyk G.
Warianty tytułu
PL
Wpływ wstępnego odwadniania osmotycznego na właściwości fizykochemiczne suszu jabłkowego
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Warsaw Agricultural University. Food Technology and Nutrition
Rocznik
1987
Tom
17
Opis fizyczny
p.55-63,fig.,ref.
Twórcy
autor
Lenart A.
Department of Food Machines and Engineering, Warsaw Agricultural University - SGGW-AR, Nowoursynowska 166, 02-766 Warsaw, Poland
autor
Lewicki P.P.
Department of Food Machines and Engineering, Warsaw Agricultural University - SGGW-AR, Nowoursynowska 166, 02-766 Warsaw, Poland
autor
Mlynarczyk G.
Department of Food Machines and Engineering, Warsaw Agricultural University - SGGW-AR, Nowoursynowska 166, 02-766 Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b9bc5136-55b9-49f6-b761-a267377870b9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.