PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1987 | 17 |

Tytuł artykułu

Effect of osmotic dehydration on the physico-chemical properties of dried apples

Warianty tytułu

PL
Wpływ wstępnego odwadniania osmotycznego na właściwości fizykochemiczne suszu jabłkowego

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

17

Opis fizyczny

p.55-63,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Food Machines and Engineering, Warsaw Agricultural University - SGGW-AR, Nowoursynowska 166, 02-766 Warsaw, Poland
autor
  • Department of Food Machines and Engineering, Warsaw Agricultural University - SGGW-AR, Nowoursynowska 166, 02-766 Warsaw, Poland
  • Department of Food Machines and Engineering, Warsaw Agricultural University - SGGW-AR, Nowoursynowska 166, 02-766 Warsaw, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-b9bc5136-55b9-49f6-b761-a267377870b9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.