Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2017
|
50
|
4
|
Tytuł artykułu
Zawartość bakterii probiotycznych w jogurtach i innych produktach spożywczych
Autorzy
Pirog M.
,
Stachowicz M.
,
Lebiedzinska A.
Warianty tytułu
EN
Content of probiotic bacteria in yogurtes and other food products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2017
Tom
50
Numer
4
Opis fizyczny
s.274-279,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pirog M.
Katedra i Zakład Bromatologii, Gdański Uniwersytet Medyczny, Gdańsk
autor
Stachowicz M.
Katedra i Zakład Bromatologii, Gdański Uniwersytet Medyczny, Gdańsk
autor
Lebiedzinska A.
Katedra i Zakład Bromatologii, Gdański Uniwersytet Medyczny, Gdańsk
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b65ef2d0-d39e-4cad-9295-ba009a1ea7c4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.