Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1981
|
32
|
2
|
Tytuł artykułu
Badania wpływu poziomu substytucji wyrobów mięsnych teksturowanych białkiem mleka na kształtowanie się zanieczyszczeń mikrobiologicznych
Autorzy
Szydlowski A.
,
Ogonowska D.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Issledovanija vlijanija stepani zameshhenija mjasnykh izdelejj teksturirovannym belkom moloka na razvitie mikrobiologicheskogo zarazhenija
EN
Studies on the effect of substitution level of tekstured milk protein in meat products on the incidence of mikrobiological contamination
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
zanieczyszczenia mikrobiologiczne
przetwory miesne
substytuty
bialko
bialka mleka
teksturowanie
jakosc mikrobiologiczna
Salmonella
Shigella
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1981
Tom
32
Numer
2
Opis fizyczny
s.153-161,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Szydlowski A.
Zakład Białka Spożywczego, Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy "Społem" w Łodzi,Łódź
autor
Ogonowska D.
Zakład Białka Spożywczego, Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy "Społem" w Łodzi,Łódź
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b4ef18a2-69af-4038-8b11-252c1989bad2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.