PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1981 | 32 | 2 |

Tytuł artykułu

Badania wpływu poziomu substytucji wyrobów mięsnych teksturowanych białkiem mleka na kształtowanie się zanieczyszczeń mikrobiologicznych

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Issledovanija vlijanija stepani zameshhenija mjasnykh izdelejj teksturirovannym belkom moloka na razvitie mikrobiologicheskogo zarazhenija
EN
Studies on the effect of substitution level of tekstured milk protein in meat products on the incidence of mikrobiological contamination

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

32

Numer

2

Opis fizyczny

s.153-161,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład Białka Spożywczego, Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy "Społem" w Łodzi,Łódź
autor
  • Zakład Białka Spożywczego, Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy "Społem" w Łodzi,Łódź

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-b4ef18a2-69af-4038-8b11-252c1989bad2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.