Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
1988
|
23
|
12
|
Tytuł artykułu
Porównanie metod oceny tekstury mrożonych owoców na przykładzie malin i truskawek. Część 2. Badania własne
Autorzy
Jarczyk A.
,
Bekas W.
,
Kosiarek Z.
Warianty tytułu
RU
Srawnenie metodow ocenki tekstury zamorozhennykh plodow na primere malin i zemljaniki anansnojj. Chast 2. Sobstwennye issledowanija
EN
Comparision of methods in opining structure of frozen fruit tested on strawberries and raspberries. Part 2 Own survey
FR
Comparaison des methodes d’evaluation de la texture des fruits congeles sur l’exemple de fraises et framboises. Partie II. Les propres essais
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
tekstura
mrozonki
chlodnictwo
owoce mrozone
maliny
truskawki
zamrazanie
rozmrazanie
ocena sensoryczna
analiza sensoryczna
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
1988
Tom
23
Numer
12
Opis fizyczny
s.12-15,tab.
Twórcy
autor
Jarczyk A.
Katedra Technologii Przemysłu Fermentacyjnego i Owocowo-Warzywnego, SGGW-AR, Warszawa
autor
Bekas W.
autor
Kosiarek Z.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b4c4bc13-7c7e-4684-bd37-48481afd5694
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.