PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

1988 | 23 | 12 |

Tytuł artykułu

Porównanie metod oceny tekstury mrożonych owoców na przykładzie malin i truskawek. Część 2. Badania własne

Warianty tytułu

RU
Srawnenie metodow ocenki tekstury zamorozhennykh plodow na primere malin i zemljaniki anansnojj. Chast 2. Sobstwennye issledowanija
EN
Comparision of methods in opining structure of frozen fruit tested on strawberries and raspberries. Part 2 Own survey
FR
Comparaison des methodes d’evaluation de la texture des fruits congeles sur l’exemple de fraises et framboises. Partie II. Les propres essais

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

23

Numer

12

Opis fizyczny

s.12-15,tab.

Twórcy

autor
  • Katedra Technologii Przemysłu Fermentacyjnego i Owocowo-Warzywnego, SGGW-AR, Warszawa
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-b4c4bc13-7c7e-4684-bd37-48481afd5694
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.