Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2021
|
71
|
2
|
Tytuł artykułu
Effect of composition and processing conditions on selected properties of potato-based pellets and microwave-expanded Snacks supplemented with fresh beetroot pulp
Autorzy
Lisiecka K.
,
Wojtowicz A.
,
Sujak A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2021
Tom
71
Numer
2
Opis fizyczny
p.211-224,fig.,ref.
Twórcy
autor
Lisiecka K.
Department of Thermal Technology and Food Process Engineering, University of Life Sciences in Lublin, Gleboka 31, 20-612 Lublin, Poland
autor
Wojtowicz A.
Department of Thermal Technology and Food Process Engineering, University of Life Sciences in Lublin, Gleboka 31, 20-612 Lublin, Poland
autor
Sujak A.
Department of Biosystems Engineering, University of Life Sciences in Poznan, Wojska Polskiego 50, 60-637 Poznan, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.31883/pjfns/138321
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b325c720-0db2-4a4f-917a-24ff8b36bbf5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.