PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2021 | 71 | 2 |

Tytuł artykułu

Effect of composition and processing conditions on selected properties of potato-based pellets and microwave-expanded Snacks supplemented with fresh beetroot pulp

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

71

Numer

2

Opis fizyczny

p.211-224,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Thermal Technology and Food Process Engineering, University of Life Sciences in Lublin, Gleboka 31, 20-612 Lublin, Poland
autor
  • Department of Thermal Technology and Food Process Engineering, University of Life Sciences in Lublin, Gleboka 31, 20-612 Lublin, Poland
autor
  • Department of Biosystems Engineering, University of Life Sciences in Poznan, Wojska Polskiego 50, 60-637 Poznan, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-b325c720-0db2-4a4f-917a-24ff8b36bbf5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.