PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2005 | 14/55 | 3 |
Tytuł artykułu

Effect of partial fat substitution with dietary fiber on sensory properties of finely comminuted sausages. Part I. Wheat and oat fiber

Warianty tytułu
PL
Wpływ częściowej wymiany tłuszczu błonnikiem pokarmowym na cechy sensoryczne wędlin drobno rozdrobnionych. Część I. Błonnik pszenny i owsiany
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
Numer
3
Opis fizyczny
p.309-314,fig.,ref.
Twórcy
  • Department of Human Nutrition, August Cieszkowski Agricultural University, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b31462a7-3c2b-497c-a2ed-f833b20fa3be
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.