Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2005
|
14/55
|
3
|
Tytuł artykułu
Effect of partial fat substitution with dietary fiber on sensory properties of finely comminuted sausages. Part I. Wheat and oat fiber
Autorzy
Szczepaniak B.
,
Piotrowska E.
,
Dolata W.
,
Zawirska-Wojtasiak R.
Warianty tytułu
PL
Wpływ częściowej wymiany tłuszczu błonnikiem pokarmowym na cechy sensoryczne wędlin drobno rozdrobnionych. Część I. Błonnik pszenny i owsiany
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2005
Tom
14/55
Numer
3
Opis fizyczny
p.309-314,fig.,ref.
Twórcy
autor
Szczepaniak B.
Department of Human Nutrition, August Cieszkowski Agricultural University, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
Piotrowska E.
autor
Dolata W.
autor
Zawirska-Wojtasiak R.
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b31462a7-3c2b-497c-a2ed-f833b20fa3be
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.